Blog boeken lezen tips reviews

Mijn boeken blog

Hi Ik ben Marieke IJsendoorn en hier vind je allerhande boekgerelateerde tips, reviews en nog veel meer leesplezier.

 • Mijn favoriete boeken

  Hier vind je een selectie van mijn top 20 favoriete boeken en over smaak valt niet te twisten maar mocht je toch een poging willen wagen, geef dan hier je reactie of nog beter wat zijn jou favoriete boeken? Top 10 Thrillers Mo Hayder – De behandeling Henning Mankell – Midzomermoord Harlan Coben – No second…

  Lees verder

 • De Bliyoo-test van Bruna

  Vanaf vandaag start de Bliyoo-test van Bruna, het abonnement voor onbeperkt lezen. Bliyoo is gevuld met meer dan 100 boeken en 80 tijdschriften. Ik heb vandaag mijn inlogcode gekregen en ben heel erg benieuwd naar mijn ervaring met Bliyoo. Binnenkort meer hierover…..

  Lees verder

 • Dit is mijn top 20 favoriete boeken

  Hier vind je een selectie van mijn top 20 favoriete boeken en over smaak valt niet te twisten maar mocht je toch een poging willen wagen, geef dan hier je reactie of nog beter wat zijn jou favoriete boeken? Top 10 Thrillers Mo Hayder – De behandeling Henning Mankell – Midzomermoord Harlan Coben – No…

  Lees verder

Boekrecensies:

Tess Franke – De inwijding

Tess Franke – De inwijding

Het verhaalFemke Wolzak, een jonge Amsterdamse advocate, werkt op een vooraanstaand advocatenkantoor. De firma Thans, Spreeuwenberg en Spreeuwenberg heeft een …
Lees meer