Daphne Deckers – Schudden voor gebruik

schudden-voor-gebruik-daphne-deckersInhoud
In Schudden voor gebruik zijn columns opgenomen die al eerder in De Telefgraaf en Reader’s Digest zijn verschenen.

Mijn mening
Ik zag dit boekje laatst afgeprijsd liggen bij ‘Duizenden boeken in tranen’ en ik herinnerde me dat ik een keer een column had gelezen van Daphne Deckers die me ontroerde en bij is gebleven. Zodoende dat ik dit boekje had gekocht en inmiddels gelezen.

Ik heb de columns met veel plezier gelezen en het beviel me erg goed om een keer een boek te lezen waarbij de onderwerpen (columns) telkens 2 tot 3 bladzijden beslaan. De columns variëren van humoristisch, ontroerend en serieus. Ik ga zeker ook de eerdere columnbundels van Daphne Deckers lezen, want dit smaakte naar meer.

Veel bekekenGeplaatst op

in

door