Doet sneeuw pijn – Carolien Spaans

Aangezien ik al een geruime tijd een abonnement op het tijdschrift Jan heb, heb ik al verschillende columns van Carolien gelezen, toen ik las dat ze een boek ging uitbrengen over haar grote liefde en het verlies van haar grote liefde (overleden tijdens een ski-ongeval) was ik dan ook enorm benieuwd.
Haar verhaal boeide van begin tot het einde, Carolien omschrijft haar zoektocht naar de ware liefde, haar onzekerheden, haar onhebbelijkheden het uiteindelijk vinden van haar grote liefde en het onvermijdelijke omgaan met en/of accepteren van zijn onhebbelijkheden. Alles omschrijft ze ontzettend eerlijk en oprecht met humor en met een traan! Wat mij specifiek ontzettend aansprak in haar verhaal is haar ervaring met angstaanvallen en haar openheid daarover. Voor mij heel herkenbaar, maar wat was het fijn om te lezen dat ze er dan juist in een crisissituatie geen last van heeft. Een erg fijn en hoopvol boek om leesjaar 2019 mee te beginnen.

Veel bekekenGeplaatst op

in

, ,

door