Het familiehotel van Sapphire Bay – Holly Martin

Aria Philips woont al haar hele leven op Jewel Island. Zelfs toen haar jongere zussen – de tweeling Clover en Skye – vertrokken, bleef ze achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood probeert Aria er met haar zussen alles aan te doen om het hotel van de afgrond te redden, maar door de torenhoge schulden en de weinige gasten is Aria genoodzaakt haar enige huis te verkopen. Als een oude bekende – de knappe en rijke Noah – die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt dat een geschenk uit de hemel. Noah knapt veel hotels op en maakt ze weer winstgevend. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat haar hele leven op z’n kop zal zetten. Kan ze hem vertrouwen?


Mijn mening
Het eerste dat eigenlijk opvalt na het lezen van het boek is dat wat er op de flaptekst staat niet klopt met de inhoud. Een paar dingen zoals omschreven op de flaptekst vinden wel plaats maar op een andere manier. Zo wordt uit het lezen van het testament al duidelijk dat de vader van Aria een deel van het hotel verkocht heeft aan Noah. Dit speelt zich dus niet af een jaar na het overlijden van haar vader en Aria probeert niet zelf ‘haar enige thuis te verkopen’. Maar dit allemaal terzijde….

Dit is het eerste deel van De zussen van Jewel Island serie die zoals het er nu naar uitziet uit drie delen zal bestaan. De schrijfster is bekend van haar Happiness-serie maar aangezien ik die nog niet gelezen heb was dit mijn eerste kennismaking met Holly Martin.

Het is een heerlijk feelgood verhaal dat zich afspeelt op het schitterende Jewel Island, door de mooie omschrijvingen in het boek kan je je helemaal voorstellen hoe het eruit ziet. De personages zijn heel divers en de karakters worden goed uitgediept. In dit deel staat zus Aria centraal en leer je haar beter kennen, ze is zelf geadopteerd in tegenstelling tot haar tweelingzussen en dit brengt voor haar de nodige onzekerheden met zich mee die goed uiteen worden gezet. De schrijfstijl van Holly Martin is heel erg pakkend en met de nodige humor en emotie, het zorgde ervoor dat ik door wilde blijven lezen en na dit boek direct verder ging met deel 2. 

Veel bekekenGeplaatst op

in

door