Kleuren op nummer 2

Ook deze keer weer een review van een kleurboek voor volwassenen, deze keer ‘Kleuren op nummer 2’ van MUS Creatief. Ik ben op het moment echt verslingerd aan het kleuren, ik vind het echt heerlijk om te doen. Ook dit boek van Mus Creatief is een echte aanrader, er zitten hele mooie en uitdagende kleurplaten in dit boek. Na ‘Kleuren op nummer 3’ Skylines een erg leuke afwisseling.

Veel bekekenGeplaatst op

in

door

Welkom! Ik ben Marieke IJsendoorn en Mariekeleest.nl (voorheen MijnBoekenkast.eu) is mijn boekenrecensie website. Ik beheer o.a. een Minibieb in de Tomakker in Nuenen. Door je regelmatig te voorzien van de nodige boekentips en reviews ontdek jij hopelijk jouw volgende boek en nog veel meer leesplezier.

Boekreviews, leestips en boekenblog van Marieke IJsendoorn