Kleuren op nummer 3

Deze keer breng ik een ander soort boek onder de aandacht namelijk: Kleuren op nummer voor volwassenen 3 van MUS Creatief. Zoals bij zoveel van jullie (denk ik) gaan mijn hobby’s in fases, dan weer een poos legpuzzels maken, afgewisseld door Japanse beeldpuzzels maken, tijdschriften lezen en dus ook kleuren. Ik ben wel graag creatief bezig maar ik ben niet creatief in de zin van zelf iets creëren.

Kleuren op nummer vind ik daarom ideaal, van Denksport heb je ook zoiets maar ik merkte dat ik toch een beetje uitdaging miste bij die kleurplaten, tot ik dit boek tegenkwam bij Bruna in Nuenen.

Ik vind dit een heel mooie uitdagend kleurboek met verschillende typen kleurplaten voor een hele schappelijke prijs. Het boek is enkelvoudig gedrukt en aangezien ik het liefst met stiften kleur is dat wel een must. Bovendien ben je echt wel een x-aantal uren kwijt per kleurplaat. Heerlijke bezigheid nu de dagen wat kouder beginnen te worden.

Hebben jullie ervaring met kleuren voor volwassen en wat is bij jullie favoriet? Ik lees het graag ☺️

Veel bekekenGeplaatst op

in

door