Linwood Barclay – Zonder een woord

Zonder een woord - Linwood BarclayHet verhaal
Middelbare scholiere Cynthia Archer wordt op een ochtend wakker en ontdenkt dat haar vader, moeder en broertje weg zijn. Er ligt geen briefje, er wordt niet gebeld. Er wordt gewoon nooit meer iets van hen vernomen.

Vijfentwintig jaar later weet Cynthia, inmiddels getrouwd en moeder van een dochtertje, nog steeds niet wat er gebeurd is. Als ze te gast is bij een Spoorloos-achtig televisieprogramma komt alles in een stroomversnelling.

Mijn mening
Wat een heerlijke thriller! En wat een verhaal. Het zal je maar gebeuren dat je op een dag wakker wordt, na een fikse ruzie met je ouders, en je vader, moeder en broertje zijn verdwenen zonder iets te zeggen of een briefje achter te laten. Vervolgens verneem je nooit meer wat van hen. Wat een enorme impact heeft zoiets op je leven?

Zonder een woord is een geweldig boek met goed uitgewerkte en geloofwaardige karakters. Het verhaal is ontzettend goed opgebouwd en het plot is verrassend en ontroerend. Ik vind het geweldig hoe de persoonlijke trauma’s van de personages worden uitgediept zonder dat dit afbreuk doet aan de spanning van het verhaal. Veel meer wil ik eigenlijk niet verklappen over dit boek: gewoon lezen dus!

Veel bekekenGeplaatst op

in

, ,

door

Reacties

2 reacties op “Linwood Barclay – Zonder een woord”

  1. ° Huppelmuisje ° avatar

    absoluut het beste boek wat ik het afgelopen jaar heb gelezen!