Maartje Fleur – De au pair

Maartje Fleur - De au pair - Literaire thrillerHet verhaal
Caroline laat haar studentikoze bestaan achter zich en gaat samenwonen met Arthur en zijn dochter Lois, in hun kapitale villa aan de rand van het bos. Nu heeft ze de man van haar dromen, een mooi atelier en geen geldzorgen. Haar geluk lijkt compleet als ze zwanger raakt. Toch voelt Caroline zich er niet thuis. Arthurs huishoudster vindt haar een opportuniste, zijn dochter zit midden in de puberteit en hijzelf is wel erg vaak weg.

Als dan het levenloze lichaam van een vroegere au pair wordt gevonden en Arthur wordt verdacht van moord, verandert Carolines droomwereld in een nachtmerrie.

Mijn mening
Wederom dankzij Elly’s Choice een kennismaking met een voor mij onbekende schrijfster. Het verhaal boeide mij meteen en aan het begin van het verhaal worden de personen met hun bijbehorende karakters duidelijk uitgewerkt, waardoor je graag meer van ze wil weten Er gebeurt van alles waardoor de spanning langzaam wordt opgebouwd. In het midden zakte de spanning voor mij wat weg en werd het voor mijn gevoel iets langdradig, in mijn ogen heeft Carolien zich heel erg vastgebeten in één bepaald persoon waarvan zij zelf stellig overtuigd is dat hij de moordenaar is. Daarna wordt het toch weer héél erg spannend en is de ontknoping zeer onverwacht en heel sterk.

Maartje Fleur heeft een hele prettige, pakkende schrijfstijl en ik werd helemaal meegezogen in het verhaal. Ik heb genoten van ‘De au pair’ en zal een volgend boek van Maartje Fleur zeker gaan lezen.

[button link=”https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=2688&f=TXL&url=http%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fde-au-pair%2F9200000021970842%2F&name=maartje%20fleur%20&subid=de%20au%20pair” color=”green” title=”Bestel de ebook au pair van Maartje Fleur bij bol.com” target=”blank” size=”large”]Bekijk bij Bol.com[/button]

Veel bekekenGeplaatst op

in

door