Mariekeleest boeken jaaroverzicht 2022 lr

Mariekeleest boeken jaaroverzicht 2022

Ik had mezelf, via de Reading Challenge van Hebban, als doel gesteld om in 2022 85 boeken te lezen. Dit is niet gelukt, het werden er 71 in totaal, maar het was hoe dan ook een heerlijk leesjaar. En wat een leesinspiratie krijg ik van alle mede bookstragrammers en uitgeverijen, zo leuk om hier deel van uit te maken.

De gelezen boeken die van mij vijf sterren hebben gekregen en dus mijn persoonlijke favorieten waren in 2022:
De Camino – Anya Niewierra
Het schuilhuis – Rachel van Charante
Gemmetje Victoria – Yvonne Keuls
Wat ik eerder had willen weten – Marian Mudder
Win Win – Jan van der Cruysse
Droom groot – Eva Jinek
Na de val – Gert-Jan van den Bemd
Onderweg – Bente van der Wouw
Goed zoals je bent – Frederike Mewe
Jij mag alles zijn – Griet op de Beeck
De liefdeshypothese – Ali Hazelwood
De tijdontkenner – Ilse Ceulemans
Vrije vogels – Ilja Gort
Sant ‘Anna – Jerrad Hoff

Win Win van Jan van der Cruysse en Sant ‘Anna van Jerrad Hoff zijn boeken die ik zonder Hebban of Bookstagram nooit ontdekt zou hebben. Ik zou de boeken, gebaseerd op de cover en de titel (en dat is puur een persoonlijke smaak) niet snel opgepakt hebben in de boekwinkel, maar wat hebben de beide boeken mij verrast. Voor mij onbekende auteurs en beide boeken totaal verschillend van elkaar maar ik heb van beide ontzettend genoten.

En nu op naar een nieuw leesjaar, ik heb de Reading Challenge 2023 op 75 boeken gezet, ik ben heel benieuwd welke auteurs en boeken mij komend jaar gaan verrassen. Kom maar op, ik heb er zin in… • Mariekeleest boeken jaaroverzicht 2022
  Mariekeleest boeken jaaroverzicht 2022
  Bekijken
 • Top 3 non-fictie boeken van Marieke
  Top 3 non-fictie boeken van Marieke
  Bekijken
 • Mijn favoriete boeken
  Mijn favoriete boeken
  Bekijken

Geplaatst op

in

door

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom! Ik ben Marieke IJsendoorn en Mariekeleest.nl (voorheen MijnBoekenkast.eu) is mijn boekenrecensie website. Ik beheer o.a. een Minibieb in de Tomakker in Nuenen. Door je regelmatig te voorzien van de nodige boekentips en reviews ontdek jij hopelijk jouw volgende boek en nog veel meer leesplezier.

Boekreviews, leestips en boekenblog van Marieke IJsendoorn