Suzanne Hazenberg – Thriller

thriller suzanne hazenberg omslag fotoHet verhaal
Hoe ver ga jij om je gezin te beschermen?
Ymke heeft een goed huwelijk, vier kinderen in de puberleeftijd en een baan als dialoogschrijver voor een soapserie. Toch heeft ze nog een wens: een thriller schrijven. Het blijkt echter nog niet eenvoudig om een originele plot te bedenken waar ze echt tevreden over is.

Dan vindt Ymke thuis een tas met lugubere inhoud. Als vervolgens de vriendin van een van haar zonen spoorloos verdwijnt en later vermoord wordt teruggevonden vlak bij hun huis, kan ze er niet omheen, een van haar gezinsleden is de dader. Haar eigen leven verandert in een thriller.

Mijn mening
Via Elly’s Choice heb ik kennisgemaakt met ‘Thriller’ van Suzanne Hazenberg. Het leuke van Elly’s Choice vind ik dat je naast de populaire boeken ook een paar boeken voorgesteld krijgt waar je anders geen weet van zou hebben, zo ook dit boek. De schrijfstijl van Suzanne Hazenberg is lekker vlot en spannend en helemaal van deze tijd. Het verhaal wordt heel spannend opgebouwd en je wordt regelmatig op het verkeerde been gezet. Het plot was voor mij dan ook een enorme verrassing.
Wat van mij echter niet had gehoeven zijn de gedetailleerde omschrijvingen van hoe hoofdpersoon Ymke dialogen schrijft voor de soapserie waar ze voor werkt en hoe de verhaallijn van de soapserie loopt. Ook de karaktertyperingen waren voor mij overbodig. Voor mij kreeg het verhaal daardoor iets rommeligs, terwijl het eigenlijke verhaal heel spannend is en dat is jammer.

[button link=”https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=2688&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fc%2Falgemeen%2Fsuzanne-hazenberg%2F2505258%2Findex.html%3FlastId%3D2527&name=%20Suzanne%20Hazenberg” color=”green” title=”Bekijk deze titel en meer van deze auteur op Bol.com” target=”blank” size=”large”]Bekijk deze titel en meer op Bol.com[/button]

Veel bekekenGeplaatst op

in

door

Reacties

Eén reactie op “Suzanne Hazenberg – Thriller”

  1. Frans Kuijpers avatar
    Frans Kuijpers

    Leuk, dat je weer zo aan het lezen bent Marieke, en nog wel thrillers!
    Hou vol