Tess Gerritsen – De Zondares

Het verhaal
Binnen de muren van een klooster heeft een afschuwelijk bloedbad plaatsgevonden. In de sneeuw vindt men twee nonnen, de één dood, de ander levensgevaarlijk gewond. De autopsie van de dode vrouw door patholoog-anatoom Maura Isles levert een schokkende verrassing op: de twintigjarige zuster Camille was zwanger voordat ze werd vermoord. Terwijl lang begraven geheimen aan het licht komen, leidt het speurwerk van Maura Isles onafwendbaar naar de kern van het mysterie en naar een verbijsterende onthulling.

Mijn mening
Dit is alweer het derde boek dat ik van Tess Gerritsen heb gelezen en ik geef gelijk toe dat de boeken met Maura Isles en Jane Rizzoli in de hoofdrol gewoon geweldige boeken vindt. Ook deze keer heeft Tess Gerritsen niet teleurgesteld. Door de gebeurtenissen gaandeweg in het verhaal ga je je afvragen waar Tess Gerritsen naar toe gaat met haar plot. Het lijkt haast onbegonnen werk om die eindjes bij elkaar te knopen en toch zit het plot erg goed in elkaar.

Ik vind het ook erg prettig om te lezen dat Tess Gerritsen zich niet alleen bezig houdt met de spanning en het plot van het verhaal, maar ook met de karakters. De karakters van Maura Isles en Jane Rizzoli worden in dit boek heel mooi uitgediept.

Kortom ook dit boek is een echte pageturner en een must-read onder de thriller-fans.

Veel bekekenGeplaatst op

in

door

Reacties

Eén reactie op “Tess Gerritsen – De Zondares”

  1. […] Tess Gerritsen – Zustermoord / Verdwijn / De Zondares […]