Wat is jouw favoriete boek

Mijn favoriete boeken top 20 staat op deze website, waar ik nu erg nieuwsgierig naar ben is, wat is jouw favoriete boek? Welk boek is je het meest bijgebleven en waarom? Alle reacties zijn welkom, ik ben erg benieuwd.

Veel bekekenGeplaatst op

in

door

Reacties

8 reacties op “Wat is jouw favoriete boek”

 1. Shirley avatar
  Shirley

  Hmm mijn favoriete boek…

  Op dit moment moet dat toch wel de Alchemist zijn. Een bijzonder boek wat je eigenlijk cadeau moet doen of krijgen. Vol mooie woorden en wijsheden. Een exemplaar om vaker te lezen en in je hart te sluiten.

 2. Shirley avatar
  Shirley

  Hmm mijn favoriete boek…

  Op dit moment moet dat toch wel de Alchemist zijn. Een bijzonder boek wat je eigenlijk cadeau moet doen of krijgen. Vol mooie woorden en wijsheden. Een exemplaar om vaker te lezen en in je hart te sluiten.

 3. Anonymous avatar
  Anonymous

  “Er komt een vrouw bij de dokter” is toch wel een boek dat indruk op mij gemaakt heeft. Het boek behoort tot mijn favorieten. Het is een boek dat ik niet meer weg kon leggen. Ik moest het in 1 keer uitlezen. Hetzelfde geldt voor het vervolg “De Weduwnaar”,dat is wel weer een heel ander boek, maar ook erg goed.
  Groetjes Janneke

 4. Anonymous avatar
  Anonymous

  Mijn favoriete boek…
  Komt een vrouw bij de dokter staat toch zeker met stip op 1!!! Als een schrijver mij tranen in de ogen kan geven dan mag die zeker boven aan staan!
  Nu schaduwkinderen van Torey Hayden aan het lezen, ben nu op de helft maar als het boek zo doorgaat dan wordt dat een gedeelde 2de plaats! Erg knap zoals de schrijfster haar patientenverhalen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis kan verwoorden, zeker een aanrader!
  Groetjes femke

 5. Anonymous avatar
  Anonymous

  1. Komt een vrouw bij de dokter, Kluun
  2. Nieuwe Buren, Saskia Noort
  3. Lucky, Jackie Collins

  Ik weet het, het derde boek is niet erg hoogstaande literatuur maar is een echte page-turner en een boek dat je een goed gevoel geeft.

  Over nummer één moet ik waarschijnlijk niet veel zeggen, daarover is voldoende bekend. Afschuwelijk ontroerend en bij momenten verschrikkelijk grappig. Ik heb hardop gelachen en zakdoeken vol gehuild.

  Het boek van Saskia Noort is super! Ik hou van haar schrijfstijl dus ben momenteel in De Eetclub bezig en Terug naar de Kust staat ook nog op mijn lijstje.

  Andere boeken die volgen: Schaakmat van Joanne Harris, Zwanenzang van Loes den Hollander en boeken van Simone van der Vlugt en Suzanne Vermeer.

  Nederlandse schrijvers lijken nét dat ietsje meer te hebben!

  Groetjes van een Belg

 6. avatar
  Anoniem

  mijn favoriete boek is blauwe plekken en henna op je huid

 7. avatar
  Anoniem

  mijn favoriete boek is blauwe plekken en henna op je huid

 8. anneke avatar
  anneke

  ik ben nog maar erg jong dus ik lees wel net iets andere boeken dan jullie volgens mij :). ik ben nu volop in de ban van de twilight-serie van stephenie meyer 🙂 ook lees ik heel graag de boeken van de telenovelle sara (was op vtm) andere mooie zijn volgens mij: henna op je huid, zielen, alex rider, de kleine odessa – het levende boek enzovoort en ook alle thrillers die ik stiekem van mijn mama lees :p ze is een fan van pieter aspe en ook de series van lauren kate zijn heel mooi geschreven

  groetjes anneke :)!!